Saturday, August 31, 2013

Nori printre jaluzele verticale



                             Peisaj (foarte) urban                             



==========================================================================

Postarea participă la provocarea "Reflexii în oglindă", propusă de SorinN.
Dacă dorești să participi, poți publica, într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip cu imagini tip reflexie, chiar și cea dintr-o oglindă retrovizoare.


13 comments:

  1. Excelent efect! Vedem cum din nori, deşi e senin, cade o "ploaie" care are şi...lăţime! Iar e ca la METEO, ca acum o săptămână : lipseşte prezentatoarea ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stii ca ziceam ca Sorin n-a publicat Reflexiile. Chiar nu le-am gasit.
      Abia acum am dat de postarea respectiva. Inca nu-mi explic cum...
      Multumesc mult! Da, efectul rezultat e deosebit de delicat si interesant.
      Vad ca pana la urma trebuie sa rezolv cumva cu prezentatoarea aia :))

      Delete
    2. Ar merge chiar şi un "prezentator" patruped, dar numai dacă ştie să sară cu agilitate peste gradele de latitudine şi longitudine ale hărţii..."sinoptice". :wink:

      Delete
    3. :)) E foarte veverițos, așa-i zic eu, pentru ca e de-o agilitate extraordinara. E si mititel, ce-i drept, abia face cinci luni. Deci, probabil ca s-ar descurca ;) :))

      Delete
  2. nou si vechi urban intr-un singur cadru cuprinzator! bravo! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Mona draga. Sa stii ca e o foto realizata cu telefonul mobil. Am zarit reflexia si "pac"! N-aveam aparat la indemana. Am un mobil care face foto destul de bune.

      Delete
    2. chiar asa! :) acestea sunt momentele Kodak (asa le numim noi!) cand vezi minunatii si ai sansa sa ai ceva la indemana pt imortalizat :)

      Delete
  3. Este asa de frumos "coltisorul" acesta incat... mai ca-mi vine sa ma apuc de munca! :) Privind imaginea imi imaginez un oras curat, elegant, cu oameni care stiu sa-si pretuiasca, reciproc, munca! Cred ca m-as putea obisnui intr-un oras elegant, cu oameni stilati si harnici! :)
    Seara frumoasa sa ai! Si saptamana care vine sa o parcurgi din realizare in realizare! Pupici!

    Fara (prea mare) legatura: am cautat si eu "reflexiile" si am "intrat", in final, pe la Iulisa. Nu stiu ce l-a apucat iar, pe "blogger" ca eu nu inteleg ce face: nu se mai actualizeaza nici blogroll-ul... apoi se actualizeaza (brusc) si constat ca am sarit peste cate un articol scris de ceilalti... Eh... Te las cu bine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca e vorba despre frumusete si eleganta...ne-ar prinde bine multora dintre noi ;)
      Deci nu doar eu am avut aceasta problema. Pregatisem postarea de vinri dimineata, deodata cu articolul acela despre returnarea vaselor (farfuriilor), si am intrat pe blog la Sorin desi in blogroll-ul meu aparea inca postarea de la WW. Stiu ca nu se actualizeaza intotdeauna. Am intrat si nimic... Asta si seara, cand am ajuns acasa. La fel. Am ajuns la concluzia justa ca n-a postat Reflexiile. Nu m-am gandit sa intru pe alta usa. Multumesc de pont. E bine de stiut :)

      Delete
  4. Impresionat,nu am cuvinte !!!
    O reflexie excelenta!
    O seara buna!

    ReplyDelete
  5. O seara placuta si-o saptamâna usoara si frumoasa!
    Nu pot sa am decât cuvinte de admiratie!
    Felicitari !!!

    ReplyDelete
  6. E si o iluzie optica, ai impresia ca acele verticale cad din nori:)

    ReplyDelete
  7. Ori colinzi la pas tot Bucurestiul, ori esti inconjurata de cladiri din sticla, numai bune de pozat. Am remarcat ca fetele au de obicei tendinta de a se studia in aceste geamuri, nu de a poza jaluzele. :))))

    ReplyDelete