Friday, September 21, 2012

E cât se poate de simplu! Și voi puteți!


Gabriel Gorgan a initiat o campanie in spijinul lui ZoltyBogata. Cine din blogosfera nu-l cunoaste pe Zolty? Cine participa la WW (MFC) cu siguranta il cunoaste. Cine inca nu-l cunoaste pe el si problemele lui, cu un simplu click poate afla multe lucruri despre el si situatia lui delicata. 

Zolty are oportunitatea de a avea niste mici venituri pentru perioada grea de iarna, ce bate la usa. E un lucru foarte usor, multi dintre noi putem face ceva sa-l ajutam.
Acel "ceva" inseamna a concepe o mica postare, exact cum e aceasta, care sa trimita un link catre el. Cum functioneaza treaba asta? Foarte simplu!

Site-ul JocuriPentru Copii ii ofera lui Zolty pentru fiecare link adunat o mica suma de bani care lui ii este mai mult decat necesara.
Acum nu-mi mai ramane altceva de facut decat sa le dau de veste lui Zolty si lui Gorgan ca am postat acest mini-articol pe blogul meu.
Puteti face si voi acelasi lucru. E cat se poate de simplu!


7 comments:

  1. Ma bucur sa te vad implicata in problemele lui Zolty.
    Sa ai o zi buna, Elly!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am incercat sa ajut. Sper sa fie de folos. Merci!

      Delete
  2. Am mai spus: Zolty este “medicamentul meu antistres”! De câte ori îmi vine să merg pe pereţi, ca musca, îmi spun: Dacă Zolty e optimist, MUSAI să fiu şi eu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zolty are nevoie de noi :)
      Am mai incercat si azi inca o data.

      Delete
  3. Am facut si eu acelasi lucru, am postat un link

    ReplyDelete