Sunday, September 18, 2016

Hăbăucă


Mai ca imi vine sa incep postarea cu un "Buna ziua". Nu e chiar nejustificat fiindca ma simt cam pierduta, relativ disparuta fiind din mediul online de mai bine de doi ani.
Din timp in timp incerc sa ma mai sincronizez cu ceea ce insemna viata mea de dinainte de primavara lui 2014. E greu. Ce zic eu?! Foarte greu.
Deci nu reusesc. 

Pe Facebook ajung foarte rar. Coplesita de activitatea de acolo, ce mi se pare adesea frenetica, ies la fel de repede cum am intrat nu inainte de a da, totusi, cateva like-uri la unele postari, care imi plac, de-ale prietenilor. La postari de articole nu dau nu pentru ca nu vreau ci pentru ca nu am timp sa citesc. Nu am timp decat foarte rar sa intru pe bloguri si nu dau like fara a citi o postare. Daca e postare/stare de FB mai are o sansa. 

Pe bloguri... Doar pe cel foto mai postez, ocazional, cate ceva, desi am material cat pentru postari de trei ori pe zi.
Dispunand azi de o zi pentru mine, eveniment rar, si umbland habauca prin labirintul numit FB, am descoperit ca am in portofoliu grupuri noi. Unele in care am fost inscrisa de acum vreo doi ani, probabil cam de pe cand am "murit" pentru mediul online. In primul moment m-am extras din unul al carui rost nu l-am inteles. Cu atat mai mult prezenta mea pe-acolo. Apoi le-am frunzarit pe restul. Nu am idee ce caut nici prin altele caci nu ma pasioneaza la maxim sanatatea, copiii strazii, handmade-ul...dar fie. Insa intr-un grup numit "Romania noastra" cu siguranta nu am ce cauta. Dintre cele cateva postari pe care le-am derulat n-am regasit mai nimic despre Romania. Mai mult postari cu subiecte ca sex, reclama, crime, atentate. Nu din Romania. Deci auto-eject caci, oricum, grupul e public si daca "mi se face dor" sa vad asemenea postari, oricand le pot accesa.  

Sunt si intr-un grup secret. Asta mi-a sarit rapid in ochi. De ce ar fi grup secret un cenaclu?? Sau de ce "cenaclu" daca dupa o derulare de cateva secunde n-am gasit nici macar o postare, mai mult sau mai putin cu iz de literatura?!? Dupa modestele mele cunostinte, cenaclu inseamna un grup de artisti, de regula scriitori. Daca aceia care posteaza (eventualii membri preocupati de zonele literare si artistice, in general) au interesul sa fie cititi/vizualizati, nu vad sensul. De ce la secret?? Asa-zisul Cenaclu e denumit "Indrazneste". In concluzie, am sa "indraznesc" sa ma auto-exclud si de aici chiar daca am postat ceva, candva. Pe vremea cand grupul isi justifica oarecum denumirea si pe cand nu imi amintesc sa fi fost secret.

Iac-asa, am ramas in cinci din opt. Eu sa fiu sanatoasa ca grupuri pe FB, cata frunza, cata iarba. Zi de zi de zi pana o crapa FB-ul.




3 comments:

  1. Te mai aude lumea din când în când! Asta nu-i rău!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Radu, incerc sa mai revin pe aici, prin lumea blogurilor. Macar din cand in cand. Problema este timpul. :)

      Delete
  2. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    ReplyDelete