Friday, March 2, 2012

De ce complicat când se poate simplu?


Laptop, telefoane mobile, iPod, tot felul de electronice mai mărunte, sistem audio 5+1, obiecte electrocasnice, faianţă, gresie, cadă de baie, medicamente, tot felul de articole de îmbrăcăminte,  încălţăminte, cărţi, bilete la evenimente, o chitară electrică, bijuterii, cosmetice, medicamente, suplimente nutritive...
Hmm...să mă gândesc...am mai uitat ceva??  Nu, nu cred...sau poate că doar aşa, câteva nimicuri...
Sigur vă întrebaţi ce e cu lista asta. Nu fac inventarul tuturor obiectelor din casă...deşi ar putea deveni curând.
E doar o listă cu principalele cumpărături pe care le-am facut, timp de câţiva ani, din magazinele online.
Vă plac magazinele online? Mie mi se par fascinante şi am convingerea că reprezintă viitorul în materie de comerţ. Numărul articolelor pare fară sfârşit, nu ai timp să te plictiseşti, şi, mai mereu găseşti câte-o promoţie foarte interesantă. În plus, ceea ce pentru mine e cel mai important, se economiseşte foarte mult timp. Am studiat o mulţime de tipuri de astfel de magazine. Toate magazinele virtuale oferă garanţii pentru ceea ce cumperi şi am ajuns să am încredere deplină pentru că de vreo 5 ani, de când tot cumpăr, n-am fost niciodată dezamagită. Mărturisesc, mie mi-au simplificat mult viaţa.
De ieri analizez magazine online de mobilier. Dacă acum vreo doi ani mi-am amenajat baia din niste magazine de pe net, de ce nu mi-aş alege şi nişte mobilă online?
Ştiţi ce e frumos? Că într-un astfel de magazin, mobila beneficiază şi de idei de aranjamente, mai profesioniste decât cele din showroom-urile de mobilă unde pierzi prea mult timp...unde nu găseşti aproape niciodată în acelaşi loc tot ce te-ar interesa şi eşti obligat să alergi kilometri întregi prin mai multe astfel de expoziţii.
Am şi găsit magazinul care mi se pare cel mai potrivit. Se numeşte vreaumobila.ro şi are o varietate extraordinară de mobilier. Mobilă pentru casă, pentru birouri, mobilă pentru hoteluri şi restaurante, canapele, mese şi scaune, o mare varietate de saltele (imi place grozav o saltea cu memory foam), decoraţiuni, chiuvete, electrocasnice...tot ce trebuie într-o casă. Să mai menţionez că preţurile sunt cât se poate de decente? 
Mobilier dormitor Malik
În plus, magazinul oferă promoţii şi reduceri pentru fanii Facebook, un set de 6 rate fără dobândă şi sfaturi foarte utile de aranjamente cât mai potrivite.
Ceva la fel de atrăgător pentru clientul online este faptul că se poate executa mobilă la comandă doar dacă trimiţi o simplă schiţă. 
Pentru toate aceste facilităţi vă recomand şi vouă acest magazin de mobilă online şi, intrând pe site, sigur veţi găsi suficiente produse care să vă încânte privirile. 
Dacă n-aţi încercat încă un magazin online şi dacă aveţi nevoie de mobilă de calitate, acesta poate fi momentul potrivit. 
Ce poate fi mai comod decât să stai acasă, în faţa monitorului, să dai câteva click-uri şi în câteva zile mobila visată să-ţi fie adusă acasă, fără bătăi de cap, fără pierdere de timp? Cu alte cuvinte, de ce complicat când se poate atâta de simplu? Ce spuneţi?

02.03.2012


2 comments:

  1. Multumiri pentru postarea adresei, de unde imi pot procura mobila preferata .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu multa placere. Magazinul chiar are mobilier pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele :)

      Delete