Thursday, October 27, 2016

Din ciclul: "Surprize-surprize"

foto: http://www.cancan.ro

”Ne înţelegem foarte bine, chiar din contră, este exclus divorţul, nu există aşa ceva. Noi chiar avem o relaţie frumoasă, soţul meu va apărea în prima mea emisiune. Aceste zvonuri neîntemeiate vor dispărea exact cum au apărut. Nu divorţez, nici vorbă de aşa ceva.” ,
declara Andreea Marin pe 27 martie 2016.


Azi, 27 octombrie 2016, la fix șapte luni, aceeași Andreea Marin a postat pe pagina sa de Facebook:
 
"Oameni dragi,
Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind."
 
Postez aceste declarații doar ca pe o cronică online. Remarc doar lungimea, consider că nefirească, a celei de-a doua declarații.
 
 

13 comments:

  1. Imi pare rau ca divorteaza (nu neaparat pt ea, cat pentru copil) dar habar n-aveam ca s-a recasatorit (sau am uitat?)
    Cat despre declaratiile ei... nu le comentez pentru ca sunt subiectiva: tipa nu mi-a placut din prima clipa cand am vazut-o (cateva minute) in prima editie a emisiunii pe care o prezenta (nu mai stiu cum se numea) - mi s-a parut excesiv de artificiala, de teatrala. Viitorul mi-a dovedit ca instinctul nu m-a inselat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu ma bucur, departe de mine asemenea sentiment. Adevarul e ca asteptam sa se intample in fiecare zi. Nu, copilul (fetita) este fiica rezultata din casatoria cu Stefan Banica. Cu acest sot turc nu avea copii. De altfel, nici n-au fost casatoriti prea mult, circa trei ani, dintre care ultimul a fost marcat de probleme care au tot aparut in presa si care au tot fost negate, intr-un fel sau altul, ca si in declaratia cu care am inceput postarea.
      Diana, ceea ce ai simtit tu legat de artificialitate am simtit si eu, inca de cand era pe la stiri, la TVR. Abia apoi a devenit "zana". Titlul acestei postari face referire la acea emisiune.

      Delete
  2. Cred ca este o femeie prea obositoare intr-o relatie.Altfel are detoate...inclusiv a da cu praf in ochi admiratorilor.O parere personala Elly.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probabil ca este astfel, impresia pe care mi-o lasa si mie e asemanatoare, draga Flori. :)

      Delete
  3. Si uite asa, zana suprizelor este din nou in prim-plan pe toate canalel media.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si uite-asa, ai comentat degeaba. Blogul e pe blogspot, in caz ca nu ai observat. ;)

      Delete
  4. M-ai pus la curent cu știrile mondene :)
    Ai dreptate, Elly, cea de a doua declarație este nefiresc de lungă, pare aproape o invitație la "hai să aflați mai multe", chiar dacă spune contrariul....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa-i, pare fix ceea ce zici. Si de atunci, de cand a anuntat despartirea (si nu oriunde, ci pe "maretul" FB motivand ca e persoana publica), s-a pornit un duel al declaratiilor, spre bucuria publicatiilor si emisiunilor de mondenitati care, astfel, au continuu subiecte. ;)
      Trist, stupid, penibil. Ca sa-mi exprim pe scurt parerea.

      Delete
  5. Nu se potriveau, declaratiile facute public sunt pentru public, falsitatea Andreei e de notorietate, tot ceea ce se intampla in viata sa e altceva, dar chiar ne pasa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bun venit pe blog, Roxana.
      Probabil nu se potriveau dar cati dintre noi nu incercam relatii cu oameni cu care, de fapt, nu ne potrivim? Nu asta mi se pare aiurea ci aceste declaratii oarecum fara rost ca sa nu zic mai mult. Inteleg ca unii sunt persoane cunoscute de extrem de multi oameni prin natura profesiei dar, tocmai de aceea, cred ca se recomanda o minima decenta. Pe care eu nu o vad in acest caz. Ca si in altele, din pacate. :(

      Delete
  6. Pare o preluare a declaratiei Jolinei, cand a vorbit despre divortul de Brad. Inima versus respect de sine. Dar sigur ca ma bucuram ca isi gasise bucuria vietii, familia. Banica are nevoie de Vanilii nu de Zâne.

    ReplyDelete
  7. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    ReplyDelete
  8. Nu-mi venea să cred că mă voi reîntâlni vreodată cu fostul meu, eram atât de traumatizată stând singur fără un corp care să stea lângă mine și să fie alături de mine, dar am fost atât de norocos că într-o zi l-am întâlnit pe doctorul DAWN, după ce i-am spus despre starea mea a făcut tot posibilul să-mi vadă prietenul revenind la mine, de fapt după ce a făcut vraja, Fostul meu iubit s-a întors la mine în mai puțin de 48 de ore, fostul meu iubit s-a întors implorându-mă că nu mă va părăsi niciodată din nou. 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație. Este foarte puternic în treburile lui;
    * dragoste
    vrăji * vrăji de atracție
    * dacă îți dorești fostul înapoi
    * opriți divorțul
    * rup obsesiile
    * vindecă accidente vasculare cerebrale și toate bolile
    * vraja protectoare
    * probleme de infertilitate si sarcina
    * vraja de loterie
    * vraja norocoasa
    Contactați Dr. Ediomo pe e-mailul său: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    ReplyDelete