Sunday, January 29, 2012

Cele mai hot fete...Cele mai sexy...Cele mai frumoase...

E duminica...e dupa-amiaza...
Daca ar fi primavara...as spune ca si iarba doarme la ora asta...
Cum e iarna...pot spune ca nametii dorm ? Ar fi potrivit, banuiesc. M-am uitat pe fereastra... asa este, chiar par sa doarma...adanc...
Numai eu nu dorm. Cum n-am prea dormit nici azi-noapte. Nu va intrebati de ce. Cine m-a mai "frecventat" in ultima vreme stie...
Acum...de ore intregi...bantui pe net...ceea ce se traduce printr-o hoinareala din blog in blog, din site in site...dar nu stiu cum se intampla ca numai peste articole plictisitoare dau...
La un moment dat am gasit ceva. Am analizat putin niste asa-zise bloguri, o multime. Cu o targetare foarte precisa. Colectii de fotografii de femei..."Cele mai hot"..."Cele mai sexy"..."Cele mai frumoase"... Majoritatea femininelor sunt in costume de baie...sau ceva pe-aproape... "Blogurile" nu-s decat niste simple galerii sau in cel mai bun caz niste slide-show-uri ...carora cuvintele le cam lipsesc. Pai, chiar asa, la ce bun atatea cuvinte ? Pozele spun totul... 
Ca sa postezi niste poze nu trebuie gramatica, nu trebuie inspiratie, nu trebuie absolut nimic. Doar cunostinte minime de IT.
Si eu care imi framant creierii sa gasesc idei pentru blog...sa postez subiecte interesante, originale...
La fel ca si altii/altele ca mine...
Oare cei ce ne respectam ca bloggeri (cu state vechi sau incepatori) vom deveni in curand o minoritate ?
P.S.- Un lucru bun mi s-a intamplat totusi. Am gasit o melodie foarte OK, care nu-mi aduce aminte de nimic... Hush - Fired Up
29.01.2012 - ora 16,59 

12 comments:

  1. Cu scuzele de rigoare pentru tine și pentru prezumtivii cetitori ai comentariului, de ce tre' să aflu prima oară despre o duduie că are sâni și fund? Eu știam asta dinainte și n-am nevoie de demonstrații... Mai pe larg am scris cândva asta: http://bciprianmp.wordpress.com/2011/05/23/pseudoerotism-si-aritmicitate/

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) foarte corect.
      erotismul desantat care ne bombardeaza e pentru toti...
      eu, tu...si cei ca noi...STIM. nu avem nevoie de "demonstratii"...dar poate altii "pricep" mai greu ;)
      nu stiu daca poate fi facut ceva...
      eu, cum constat ca au mai facut-o si altii, incerc a trage un semnal de alarma...

      Delete
  2. Damn Elly... e simplu.

    Voi femeile, si aici vorbesc in general, stati ore intregi sa va pregatiti, sa va machiati, sa va tundeti, sa va vopsiti si intradevar, dupa tot acest timp aratati perfecte, frumoase, cu incredere de sine, ambitioase si intangibile. Faceti asta nu pentru voi, ci pentru barbatii care va vor privi balosi pana-n genunchi. Insa de cele mai multe ori auziti in urma voastra fluieraturi sau "tehnici"de agatat gen: Ce cur bun ai sau ce tate misto conduci sau ca catel frumos ai, ce numar de telefon are?.. etc.. Astfel majoritatea internautilor care posteaza astfel de poze, spun prin pozele respective "ö sama de cuvinte"... Nu e ca intre femei, care cand se intalnesc fata in fata isi spun cate 5 minute fiecare ce face si ce-ar face si cum face etc... e mai simplu... cum e cand 2 barbati se intalnesc fata in fata si se intreaba ce mai fac. Unul scoate poza nevestii, si celalalt intelege automat ce face conferentiarul. Fara alte vorbe in plus. O poza face cat o mie de cuvinte.

    Referitor la tatele siliconate si buzele botoxate si fundurile lasate... sunt pure instrumente de comunicare. Majoritatea acestor intrumente, comunica acelasi mesaj: Sunt piti, am n'spe ani, si vreau un tip cu casa, masa si masina. Dar pana il gasesc, trebuie sa *** **** si eu nu?

    Ca si raspuns la post, acele postari nu sunt bloguri. Si cei care le posteaza nu sunt bloggeri.Si bloggeri consacrati ca fiind bloggeri, la care te referi tu, nu vor fi o minoritate niciodata, indiferent de numarul lor. Pentru ca ii vor intrece in cuvinte oricand pe frustratii care nu stiu la ce se foloseste tasta FN.

    Scuza-mi franceza.
    Un homme ennuyé de plastique.
    Ciprian.

    ReplyDelete
  3. ai dezvoltat o intreaga teorie. multumesc. iata ca "cestiunea" capata proportii ;)
    nu prea m-ai inteles...again :)
    vorbesc de chiar bloguri...pseudobloguri, ma rog...cu poze de femei...nu bloguri sau pagini personale, ale unor pitzi...unde fata se etaleaza...
    sigur ca acelea nu-s bloguri...sigur ca adevaratii bloggeri nu vor disparea...insa doar multimea acelor hotblogs, sau sexyblogs...ca sa le denumesc cumva...m-a uimit...
    ca sa spun drept...eu cred ca unicul lor scop e doar unul mercantil...

    ReplyDelete
  4. blogurile cu poze de orice fel au sensul lor. Daca vrei sa vezi poze te duci acolo.
    Iar restul postului e nesustinut de continutul blogului tau. Sincer eu cred ca daca iti framanti creierul sa gasesti un subiect interesant ceva nu e bine. Un blog ar trebui sa fie un loc unde scrisul curge de la sine.
    Asta nu a fost un subiect nici original nici interesant. A fost o critica slabuta, fara sustinere, cum gasesti sute de mii pe sute de mii de bloguri.
    Oricum blogarii care merita respect sunt o minoritate.

    Mi-a placut melodia in schimb

    ReplyDelete
    Replies
    1. sunt incepatoare, nu ma consider cu adevarat blogger.
      eu postez cand am ceva de spus si incerc s-o fac in mod onest. nu ma consider in vreo competitie. blogul meu nu are o tema, el s-a nascut dintr-o stare...insa, odata patrunsa in blogosfera, mi se pare firesc sa am pareri cu care nu am pretentia, si nici nu ar fi normal, sa rezoneze toti. de aceea exista "comentarii". pot fi favorabile sau nu. pentru mine, sunt la fel de valoroase. inseamna ca o persoana si-a folosit cateva minute din timpul pretios sa se aplece asupra a ceea ce am avut de comunicat.
      p.s.- nu-mi framant creierii pentru subiecte. era doar o figura de stil...

      Delete
  5. Reciteste-ti postul ca si cum l-a scris altcineva si evalueaza-l obiectiv, vezi daca tu mai rezonezi cu el.
    Iti ofeream doar o parere din exterior, nu trebuie sa ti cont de ea, e posibil sa nu am dreptate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. reciteste si tu, te rog, ce am raspuns la comentariul tau. nu ai mai fi scris un al doilea comment ;)
      in fine, feedback-uri externe am mai primit, unele exagerat de binevoitoare, dar eu stiu exact unde mi-e locul...tu pari sa fii primul total nemultumit.
      am recitit de cateva ori chiar inainte de publicare. as mai fi schimbat/adaugat cate ceva chiar atunci, insa nu e nevoie de articole cat o zi de post. plictisesc "publicul". stiu ce spun, eu insumi m-am plictisit adesea citind argumentari exhaustive in cazul unor subiecte la fel de "obisnuite", despre care-si mai daduseara anterior cu parerea poate mii de bloggeri.
      mda...e posibil sa nu ai dreptate...de pilda pe meritacitit.ro, postul meu a stat alternativ, pe locul 1 sau 2 toate cele 24 de ore...inaintea multor postari pur literare. ceea ce ma convinge, o data in plus, ca noi, oamenii, suntem foarte diferiti. mai diferiti decat se vede din ultimul rand, din ultimul loc ;) :)

      Delete
    2. Nu inteleg ce relevanta are ce ai spus acum. Parca ii criticai pe aia cu poze cu femei, ca nu au fond ci doar intentii mercantile, iar acum imi povestesti ca ti-a stat postul nu stiu cate ore nu stiu unde. Apoi spui ca scrii in functie de ce crezi ca plictiseste sau nu publicul. Aia cu poze au ajuns la concluzia ca publicul nu vrea cuvinte deloc, sunt obositoare necesita gandire(fiecare cu targhetul sau). Faptul ca postul tau a stat mult pe primul loc undeva nu te convinge ca oamenii sunt diferiti ci ca sunt la fel. Banuiesc ca incerci sa ma jignesti aluziv dar lipseste logica afirmatilor plus ca eu ma jignesc greu. Faptul ca eu sunt nemultumit este o presupunere de-a ta. Eu nu sunt nici multumit nici nemultumit.
      Pur si simplu am citit ce ai spus si am remarcat ca te contrazici, in rest numai de bine sper sa iei un pulitzer ceva, pentru postul asta daca zici ca e asa bine cotat.

      ps:orice ai vrea sa imi raspunzi ai dreptate, nu am comentat sa ma cert cu tine

      Delete
    3. nu poti pune semnul egal intre ironie si jignire...despre cearta, nici nu poate fi vorba.
      in fine, multumesc pentru urari. sa te auda D-zeu ;)
      P.S.- ca sa revin cu picioarele pe pamant...nici nu merita postarea asta atatea discutii in contradictoriu...
      toate cele bune :)

      Delete
  6. http://epiteteleiubirii.blogspot.com

    http://eroticacte.blogspot.com

    http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=811583080

    http://www.facebook.com/profile.php?id=811583080#!/pages/Cristi-Giambasu/203589189699449

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cristi, acesta e spam?
      Ca sa stiu cum sa-l tratez ;) :)

      Delete