Saturday, March 17, 2012

CNA a interzis emisia OTV! Doar 3 ore...păcat!


Vaaai! Ce emoţionant!  O doamnă, la vreo 60 de ani dăruieşte o iconiţă lui DD, idolul poporului. "Să ne apărăm voturile ca pe icoane!".
"Nu se va întâmpla,
Aşa ceva!"  scandează de vreo 3-4 ori "corul" de serviciu.
Dacă încă nu v-aţi prins...e vorba despre demonstraţia de susţinere a OTV la OTV după pedeapsa dată de CNA...
Un tip foarte bruneţel, cu tricolorul înfăşurat patriotic la gât, căruia chiar DD iî ţine părinteşte microfonul, susţine din toată
inima postul.
"Colegul nostru din popor, din marea familie a poporului, un poliţist" [sau miliţian, fiindca varsta i-ar fi permis] nu poate cataloga ceea ce face CNA. "PP-DD se apropie cu paşi mari în sondaje de PDL."spune "colegul nostru" (de când e DD coleg cu poliţiştii...nu ştiu...înseamnă că am pierdut emisiunea aia).  
"Jos Basescu! Sus Diaconescu!" (repeat)
"Mâine, la Londra, o să fie miting pentru susţinerea OTV în vederea căderii lui Băsescu".
"Unitate!" (4 x)
Ce mai, CNA e deranjat de OTV! Grav! Astăzi la A3, la emisiunea Danei Grecu, care nu ştiu cum de s-a coborât aşa, un domn Cojocaru a fost invitat în calitate de preşedinte al PP, un partid care nu există. Şi PP-DD care are 1,5 mil. membri uite că nu poate să-şi facă şi el campanie.
"Rusine!" (4 x)
O tinerică: "Ceea ce face DD e că nu vorbeşte doar ca sa piardă timpul. El vrea o schimbare în mod real. Luptă de peste 20 de ani ca să schimbe ceva. El luptă să rescrie istoria..." Brr...Mă ia cu frisoane...
Un pensionar, cu o fiică ce câştigă doar 530 de lei pe lună, are toată familia în PP-DD...5 membri. "Dacă eu aş fi mai tânăr aş sta aici zi şi noapte să te păzesc" îi declară cu patos lui DD. "Uneori nu mă mai uit la OTV că-mi vine să plâng. Domnule DD, vă cunoaşte foarte multă lume şi aveţi o susţinere extraordinară. Propun să cotizăm 50 de bani fiecare membru, eu sunt din sectorul 3, să ajutăm OTV".
O melodie pop, cântată de un soi de trupă. Ce mesaj transmite? Cam ăsta: "DD este omul providenţial... partidul nostru e-al poporului, doar el ştie tot adevărul şi aşa îl ştie tot poporul..." totul pe muzică.
Când i se cântă, DD stă aşezat la o masă imensă, de vreo 3-4 ori cât avea TOATĂ garsoniera lui de acum câţiva ani şi zambeşte fals şi hâd, fără dintele ăla...
"Nu suntem singuri!!!" (3 x)
Direct de la Braila doar ce "a descălecat" Sorin Ovidiu Bălan. "În toată ţara sunt oameni care vor să vină la Bucureşti, să apere OTV". Unul dintre motivele pentru care a fost la Brăila e încheierea unei anchete, care arată cât s-a furat la Brăila! De-aia se închide OTV. CNA e cancer pe conştiinţa poporului. E "Cancerul Naţional Audiovizual." (Asta se citeşte cu voce tare de pe o pancartă.)
S.O.Bălan continuă: "CNA - e o dovadă a disperării...Primul naş al ţării, Traian Băsescu, e cel mai disperat. Să nu creadă ca o să scape! Una dintre primele vizite când voi fi ministru de interne va fi la jandarmerie. Mă duc cu procurori militari, nu vreau să mă întâmpine cu tricolorul că Janadarmeria nu merită să puna mâna pe el! O să cercetez averile tuturor. Cu ANI."
Jos pălăria! Omul are un program extraordinar. Merită să fie ministru de interne. Mai ales că ne promite: "Banii înapoi şi hoţii la puşcărie." Sună cunoscut, aşa. Familiar. Ca un deja-vu. Parcă mai făcea cineva nişte promisiuni cu ţepe...nici măcar scobitori n-am văzut ;)

Asta e ceea ce se derulează acum, pe la ora 03,35 la televizor, pe frecvenţa (sper curând a fostului) OTV. 
E 03:45...Mi-e imposibil să mai urmăresc. Nu mai pot de râs...de plâns..de jenă. Păcat că n-am cu cine mai râde. Gata, i-am taiat şi eu frecvenţa OTV-ului.
Dar coşmarul era în plină desfăşurare. Sau petrecerea, că era cu muzică. Sau ..cum vă place. (oare Shakespeare s-ar supăra??) 

Morala (Cu ce-am rămas ca imagine vizuală):
DD a primit nişte daruri. De consolare, de încurajare.
"Vlad Ţepeş 2012"...ăsta ar fi DD. Un afişel format A4, pus în ţiplă, ca un referat de şcolar postrevoluţionar, ce vrea să fenteze un prof. pentru o notă mare pe un copy-paste, şi o săbiuţă de lemn, ca atunci când eram copii. De fapt, simbolizează o sabie de samurai cu care să fie tăiat capul ciocoilor!!!! Asta, doar provizoriu, în aşteptarea sabiei de samurai a lui Averescu. ;)

17.03.2012, ora 03:59

10 comments:

  1. Faci o confuzie :) Exista doua partide ale Poporului. Initial, Cojocaru era omul lui Diaconescu si a propus acea lege. Apoi ei s-au certat pt ca DD si-a insusit legea.
    Cojocaru a infiintat un PARTID AL POPORULUI.
    Apoi, cand Dan Diaconescu a vrut sa faca acelasi lucru, a fost respins. Motivul: mai exista un partid cu acelasi nume. Bineinteles ca s-a victimizat, zicand ca justitia nu-l lasa.
    Apoi a pus DD in coada la denumirea partidului, pt a putea sa se inscrie. Astfel a rezultat PP-DD..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emil :)
      Nu fac nicio confuzie. Ceea ce am scris e ceea ce se vorbea azi-noapte. Sa spun drept, ma intereseaza si de Cojocaru si de DD la fel de mult. Cei de azi-noapte spuneau chestia cu PP-ul si cu nedreptatea. Eu STIU cum a ajuns sa se numeasca PP-DD...
      Comentarile mele (proprii si personale) o sa le marchez cu rosu, chiar acum...ca sa vezi cum era... :) dar azi-noapte mi-era prea somn...abia am marcat citatele (aproape exact) si lozincile, care sunt chiar exacte.

      Delete
  2. In al II-lea rand, oricat de antipatic ar fi un post de televiziune, nu trebuie inchis. Tocmai pentru ca e democratie el nu trebuie inchis. Daca tie ti se pare penibil, pai lasa-l sa se faca de ras.
    Legea actuala e buna. Inainte o institutie putea decide inchiderea unui post. Acum sanctiunea maxima e intreruperea emisiei 3 ore. Daca ti se pare putin iti spun cat pierde un post daca nu da reclame in alea 3 ore. La un moment dat costurile vor deveni prea mari !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu zic ca trebuie inchis, doar ca i-ar sta foarte bine asa ;) :)
      Stiu si ce poate face CNA...si ce nu.
      P.S.- doar ceea ce este scris cu rosu imi apartine. Rastul, chiar de pare a fi un comentariu propriu, nu este. Este doar descris pe scurt exact ceea ce se petrecea pe ecran, la OTV, la acea ora...

      Delete
  3. Două știri negative: CNA există și... există și OTV...
    Mdeah! N-o fi pupat destul DDD??? O fi făcut greșeala să fi devenit independent? O fi o stratagemă: cât mai multe voturi pentru DDD înseamnă cât mai puține voturi pentru USL? Politique Nashpalite! :))))))))))))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, din pacate. CNA exista, OTV exista...sunt cam la fel de penibile. Eu am alta teorie in ceea ce priveste asa-zisul partid al lui DD...dar, deocamdata, ma abtin.
      Azi-noapte insa am ras si m-am minunat in acelasi timp...cat am rezistat (ceva mai putin de o jumatate de ora) ;) :))

      Delete
  4. OTV = canal de televiziune retardat! :| altceva nu am ce zice.. nu urmaresc si nici nu cred ca o voi face vreodata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu, dar nefiindu-mi somn si zapp-and pe TV am gasit acea manifestare demna de un film neorealist...

      Delete
  5. pp-dd politica de cocalari si populism ieftin
    http://giaxxonobserver.wordpress.com/2012/04/13/pp-dd-filiala-atena-politica-de-cocalari/

    ReplyDelete