Tuesday, December 4, 2012

O oglindă, în care să mă privesc, n-am avut...


De ieri seara am fost bolnav. Bolnav, bolnav. Cineva, o prietena, mi-a spus ca sigur am un sindrom pe care l-a mai intalnit, care afecteaza in ultima vreme si pe altii. Si mi-a dat si ceva sfaturi, normale intr-o situatie ca aceea.

Oamenii, prietenii si nu numai, au trecut pe la mine si, vazandu-ma cum aratam, s-au si ferit majoritatea sa-mi spuna ca nu aratam deloc bine. Sau n-au gasit calea potrivita. Din teama de a nu ma supara, stiu sigur, caci altfel, cu siguranta mi-ar fi spus. 
Cativa nu au observat, totusi, ca aveam probleme. Mai bine, fiindcă se mai panicau si ei.

Inca de aseara, dupa prima atentionare, am incercat sa vad cam cum se petreceau lucrurile. O oglinda, in care sa ma privesc, n-am avut. Mai intai, am avut si eu banuiala ca era asa, fiindca n-a mai fost niciun fel de parere exprimata fata de ceea ce spusesem cu vreo
zi-doua mai inainte. Nimeni nu se mai incumeta sa deschida gura. Chestie care mi-a confirmat realitatea. Apoi am inceput sa fac ce se putea face.

In prima faza, administrarea unui vaccin puternic contra virusilor. Erau pe-acolo vreo trei-patru virusi necajiti, care nu pareau a fi ei cei care ma suparau si ma faceau nefrecventabil. Am facut trei vaccinuri pana dimineata. 
În concluzie, n-am dormit deloc azi-noapte, abia pe la ora 08:30, dimineata, am reusit sa atipesc putin, de prea multe ganduri si de epuizare.

De la pranz am inceput din nou tratamentele. Cu ajutorul unui prieten, anuntat si el de catre prietena ingrijorata de cu seara. Dupa vreo opt ore, cu cateva pauze, sfatuindu-ma cu el si aplicand cam tot ceea ce era posibil, am reusit sa ma insanatosesc. 
Mentionez ca m-a mai contactat azi unul dintre cei ingrijorati, foarte ingrijorat, fiindca si el mi-a spus ca nu arătam deloc cum trebuie. 

Stiu, azi, din cauza atator tratamente, n-am avut timp de nimic. Nici macar pentru un salut. 
Țin să mulțumesc din suflet celor îngrijorati si care m-au ajutat. Astfel mi-am dat si eu seama mai repede care era starea mea reala si am purces sa iau masuri. 

De acum aproape trei ore, eu, blogul Blind Love, sunt perfect sanatos. Va astept pe toti pe la mine. Puteți intra fără cea mai mică teamă!




27 comments:

  1. nu am stiut ca ai avut probleme dar ma bucur ca Blind Love e bine sanatos! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, Pandhora, nici nu ma asteptam sa mi se intample si mie. Mai intai mi-a comunicat Mirela apoi, azi, Cristi, anuntat de ea, m-a ajutat sa depistez ce problema ma afecta. Un site cu probleme (infectat), prin intermediul unui widget, facea ca blogul sa fie declarat ca suspect.
      Acum suntem bine :) Multumesc!

      Delete
  2. Oops! Eu cand am "vorbit" cu tine astazi nu am vazut nimic suspect! De obicei firewall-ul meu ma anunta!
    Bine ca sa rezolvat draga mea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minnie, tu esti singura care a putut intra si in momentul acela am crezut ca s-a rezolvat. Nu era insa asa, a mai durat mult pana s-a rezolvat.
      Nu stiu cum de ai reusit. Ce ai: Mozilla, Chrome, IE...? Fiindca nu toate aratau problema mea. N-am avut eu virusi, nici nimic altceva, doar eram afectata de ceva plasat pe blog, care avea legatura cu un site cu probleme.

      Delete
    2. Eu am IE, dar ciudat ca de obicei ma anunta asa cum ti-am zis firewall-ul cand e ceva...... strange!

      Delete
    3. De pe Chrome se vedea... Asa mi s-a spus.

      Delete
  3. si eu am intrat pe blogul tau ieri seara si nu a aparut nimic! eu cred ca anuntul apare doar la cei care au un anumit program antivirus... Sunt multe programe - extra sensibile, care interpreteaza de ori si eronat.
    Si eu folosesc Mozilla Firefox sa intru in internet, am si Chrome... dar nu mi-a aparut niciun avertisment. Cine stie care a fost cauza exacta?! Principalul este ca acum esti linistita :) Te asigur ca din "directia" care te privesc eu, aratai la fel de bine si ieri ca si azi! te pup
    PS: simpatica explicatia si aplicarea linkurilor spre prieteni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Posibil, Carmen. Oricum, m-am suparat destul de rau. Si m-am agitat, incercand sa rezolv. Si acum ma doare capul de suparare. Aceea a fost problema, un site cu care avea legatura si un widget de la mine. Mirela m-a anuntat prima si i-a spus si lui Cristi Milla, care m-a contactat si a fost foarte amabil, pierzandu-si ceva timp cu mine. Dar ma bucur ca s-a rezolvat.
      Pai am vrut sa fie un articol mai deosebit. Daca spuneam asa, direct, parca era prea banal. Ma bucur ca ti-a placut.

      Delete
  4. Am avut şi eu o problemă asemănătoare, tot din cauza unui site pe care-l aveam în blogroll. Bine că s-a rezolvat!
    O seară liniştită! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. La mine era un widget care continea in cod numele unui site, site-ul cu probleme. Vad ca nici pana acum nu s-a rezolvat problema acelui site. La mine n-a fost nicio problema pana ce acel site n-a fost infectat.
      Da, s-a rezolvat, dar m-am necajit mult.
      Merci, Anastasia! Noapte buna! :)

      Delete
  5. Totul e bine cand se termina cu bine!
    Virusii astia!poate "incheata" daca tot vine iarna.
    Pupici si sanatate!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu ingheata :)) Ar fi simplu ;)
      Da, s-a terminat cu bine. Ma gandeam ca daca nu se rezolva...nu stiam ce sa fac.
      Multumesc, Angi! Numai bine!

      Delete
  6. Da, stiam de problema blogului, m-a anuntat un prieten, pentru ca eu ieri am fost in pauza totala de blogging. Uneori am nevoie sa ma indepartez pentru a imi relua activitatea favorita cu forte proaspete. Nu vreau ca scrisul sa se transforme intr-o rutina, in plus sunt si zile cand ma intorc atat de epuizata de la munca incat nu mai am chef de nimic.
    Ma bucur mult ca ai rezolvat rapid totul!
    Seara linistita, draga Elly. :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cine ti-a spus? Era bine daca-mi ziceati si voi. Daca se mai intampla, sa-mi spui fara zabava. Sper insa sa nu se mai intample.
      Am vazut c-ai fost in pauza. Si eu aveam un gand de acest fel dar nu s-a prea putut. Rapid mai mult sau mai putin. A durat totusi ceva.
      Multumesc, Nice!

      Delete
  7. :)) virusii astia! dar ca intotdeuna ai gasit tu leac de cojocul lor...
    a fost asa ca de sfarsit de an...:)

    ReplyDelete
  8. Si Vienela a avut o problema de genul asta de curand. Ma bucur ca blogul tau se simte bine si primeste iar musafiri... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, si ea si nu de mult. Sper sa nu mai patesc asa ceva.

      Delete
  9. ;) ce bine arati...si, nu-i de la AVG Internet Security 2013...ai avut un tratament mai bun!

    ReplyDelete
  10. Si oarba si virusata, deja era prea mult!:) Bine ca ai rezolvat problema, sper ca ai imunitate pe termen lung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper si eu. Desi nimic nu garanteaza ca nu se poate intampla din nou ceva.

      Delete
  11. Tocmai mi-ai dat o idee. De maine ma imbolnavesc, poate primesc si eu niste vizite. Nu de alta imi este dor sa joc o Fifa ;)
    Ai cumva virusul la arhiva?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu era virus ci un site infectat. Spre acel site avea un fel de link un widget de la mine...
      Dar pot sa-ti spun ce site era. Daca inca e suspect...esti aranjat. :)

      Delete
    2. Mi-am dat seama ca vorbeai de un virus:)
      Doar ca mi s-a aprins un beculet.
      Vrei sa iti zic culmea ironiei? Chiar daca nu vrei ti-o zic oricum.
      Azi chiar mi s-a facut rau si nu am primit nici o vizita.
      Stii proverbul ala:"Ai grija ce iti doresti..."
      Pentru ca era prea frumos sa fie adevarat inca imi este rau :)

      PS: felicitari pentru munca depusa, considera ca ai un "fan" in plus.

      Delete
  12. Bine ca ai rezolvat. Tot incercam sa intru si nu puteam. S-a tot plimbat minunea asta prin blogosfera. Mie imi spunea ca am luat de pe un blog un virus, altora le-a spus ca au luat de la mine... Am rezolvat de mult, acum nu cred ca vor mai fi probleme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiu daca a fost aceeasi chestie ca la tine. La mine era un site. Eu nu aveam de fapt nimic insa dinspre acel site se transmitea boala...
      Sper sa scapam de tot de probleme.

      Delete