Thursday, August 14, 2014

CĂLĂTORIA (Orgasm în Europolis)




Continuare de  AICI  și  AICI.

Discuțiile din jurul mesei orbitau, pe rând, în jurul fiecăruia. Cu toții erau reciproc curioși ce-i adusese acolo, la aceeași masă. 
Sebastian, care era de undeva de unde izvorăște Dunărea, venise chinuit de curiozitatea de a vedea unde se sfârșește ceea ce la el acasă era doar un pârâiaș.

Abia aștepta să ajungă în Deltă, pe care, din ce se informase, și-o imagina un fel de tărâm de vis. Aici era doar într-o scurtă staționare de două nopți. De fapt germanul era pasionat de călătoriile cu vaporul. Dar, deocamdată, doar visa la călătoria vieții...Pe care știa că, într-o bunză zi, cu siguranță, va reuși s-o facă.

Shiri avea și ea visele ei: să dețină cândva propriul ei Gasthaus. Nu, nu un hotel ci chiar ceva asemănător cu locul în care se afla acum. I-ar fi plăcut să aibă și un mic restaurant, să și gătească pentru oaspeții ei. Poate chiar câte-o Honeymoon salad.
Naama n-avea vise mari. Sau cel puțin așa zicea. Era mai reținută. Poate că ele două semănau, se gândi... Nici ea n-avea, nu mai avea vise. Oricum, nu din acelea mari.

Bărbatul de la recepție, care le marturisi, cu încântare nedisimulată, că mâncarea bună îi produce adevărate orgasme, o întrebă și pe ea cum a ajuns acolo.
Ușor încurcată recunoscu că ăsta e pentru ea primul hostel.
"Și pentru mine la fel.", răspunse pe-un ton nostim bărbatul. Îl privi, foarte scurt, neîncrezătoare. Era glumă sau joc de cuvinte?!? Ca apoi, într-o fracțiune de secundă, să înțeleagă că nu era nici una, nici alta, ci adevărul. Privit dintr-o cu totul alta perspectivă. Perfect opusă.

Își zâmbiră simplu, cu un zâmbet complice. Doar ei doi înțeleseseră acel simpatic joc de cuvinte. Îi mai spuse proprietarului că-i place acolo și că încă e plină de uimire. Se așteptase la un mediu rece, conformist. La altceva. Însă atmosfera relaxată și cosmopolită din hostel o fascina.
Credea că e o experiență pe care oricine ar trebui s-o trăiască măcar o dată în viață pentru că un hostel pare a fi un fel de Europolis. O Europă miniaturală.

Jonglând cu complimentele, sincere de altfel, evită cu eleganță să spună ce treburi o aduceau în oraș...





9 comments:

  1. Nu-s foarte sigur ca inteleg ce-i ala "Europolis"! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Un loc care adună reprezentanţi din toate colţurile Europei.

      Delete
  2. Devine mai interesant cu fiecare povestioara in parte. Toate cele bune, astept continuarea.Pupici!!

    ReplyDelete
  3. Exista casa asta în Sulina? Inseamna ca a aparut în ultimii ani, eu n-am vazut-o...

    ReplyDelete
  4. Ai uitat să pui link-ul pe cuvântul marcat cu albastru şi precizarea "Va urma" în final. Cel puţin aşa cred, că povestirea e neterminată...

    ReplyDelete
  5. Te salut cu drag, Elly! Numai bine să-ţi fie! :-)

    ReplyDelete
  6. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    ReplyDelete