Monday, February 6, 2012

Basescu schimba un servitor cu un om de la Servicii

Traian Basescu a tinut un discurs, acum de domeniul trecutului, caci de-abia l-a terminat, cu ocazia ungerii premierului interimar.
In esenta si-n concluzie, i-a multumit servitorului Emil Boc pentru ca a fost foarte cuminte si ascultator si facut frumos la tot ceea ce i-a cerut domnia-sa.
A cuvantat, foarte scurt, si premierul interimar, Mihai Razvan Ungureanu, fost secretar de stat la M.A.E., apoi si Ministru de externe, iar acum, in ultima faza, ceva V.I.P. pe la Servicii (S.I.E.). E un personaj care pare sa aiba coloana vertebrala. Dar...
Prea tehnocrat, prea profesionist, vorbeste prea "spalat"... nu prea stiu si nu vad cum se va "impaca" prea mult timp cu tatucu'...
Declaratii lideri U.S.L.:
Crin Antonescu se spala pe maini de M.R.Ungureanu, ca (fost) membru al P.N.L. si isi declara scepticismul in privinta unei colaborari fara defectare a acestuia cu Basescu si clica aferenta.
Victor Ponta tine sa spuna ca nu va sprijini acest guvern. Idem Daniel Constantin, de la P.C.
"Hai sa guvernam cu Serviciile pe fata!" a concluzionat C.Antonescu.
Cam asa...cam atat...
06.02.2012, ora 20,47

5 comments:

  1. Zăus e un maestru păpușar. Da' încep să i se rupă sforicelele...

    ReplyDelete
  2. Din punctul meu de vedere, e perfect. Pentru ca Ungureanu, fiind directorul SIE (nu ceva VIP) sunt sigur ca are informatii pertinente asupra conducerii actuale, cat si asupra opozitiei. Acum, totul va depinde de ofertele magnatilor puterii din Romania. Capete vor cadea cu siguranta. Dar am o presimtire ca nu va fi cel al lui Ungureanu.

    ReplyDelete
  3. PS: Si mie mi-ar convenii sa iau salar de Prim Ministru + salar de director SIE. Pentru ca in prezent are ambele functii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiam ca e seful SIE...era la misto...ca tot articolul...(parca Boc era servitor?)
      Si-a dat demisia de ieri...deja...
      In ceea ce priveste ratiunea acestei schimbari...o vom vedea f.curand...

      Delete