Monday, February 6, 2012

Guvernul Boc şi-a depus mandatul

În sfârşit, Guvernul Boc "a încasat" destul...

Premierul Emil Boc a anunţat azi dimineaţă că a luat decizia de a depune mandatul guvernului.
“Este momentul unor decizii politice importante. Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului pentru a detensiona tensiunile sociale din ţară şi pentru a nu pierde ceea ce românii au câştigat cu atâtea suferinţe: stabilitatea economică a ţării”, a declarat premierul în cadrul şedinţei de Guvern, transmisă în direct la posturile de televiziune naţională.
Cred că acest Guvern şi-a făcut datoria şi cred că este momentul să lăsăm locul unui nou Guvern care să culeagă roadele muncii noastre şi să fie mai popular, pentru că nu mai are de luat decizii atât de grele”, a declarat Emil Boc, la Palatul Victoria.
“Vreau să le mulţumesc românilor pentru că au fost aceia care cu adevarat au salvat România, economia şi ţara, de la colapsul economic. Sunt dintre dumneavostră, mă intorc între dumneavostră. În criza politică iei decizii mai degrabă cu capul şi nu cu inima. Ştiu că medicamentul pe care l-am dat a avut adesea un gust amar. Noi am fost aceia care am facut curăţenie, am făcut ordine în finanţele ţării, am însănătoşit România”, a mai spus Emil Boc.
“Nu mă agăţ de putere. Pentru ţară este extrem de important să avem această stabilitate economică”.
Emil Boc a făcut apel către clasa politică pentru a trece rapid prin parlament un nou guvern şi a mulţumit atât preşedintelui Traian Băsescu, pentru un "parteneriat corect în interes public", cât şi foştilor şi actualilor miniştri din mandatul său.
06.02.2012

Update: Urmează sarabanda declaratiilor...de toate culorile...

4 comments:

  1. :)) Daaa...si cat de rau imi pare :))

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Stii? Cred ca, in sfarsit, dupa multa vreme (prea multa pentru popor), se simte si el eliberat de povara Minciunii :)

      Delete