Monday, October 14, 2013

Cine stă posomorâtă, se face fată urâtă


Am să aștern aici doar câteva rânduri prin care vreau să las ca însemnare, pentru a nu uita, că vocea pe care, nu știu sigur din ce motiv, o voi asocia permanent cu copilăria mea, nu mai există.
De ieri, duminică, 13 octombrie, Angela Moldovan va ma canta pentru noi doar prin înregistrări și, cel mai la îndemână, din cele de pe YouTube, nu foarte multe dar suficiente. Se născuse în 1927...

Cu greu am reusit sa obțin două fotografii din tinerețe. Cea alb-negru dintr-o captura video, cea color de pe un album Electrecord...


Așez aici și două piese superbe si mai completez ca titlul postarii reprezinta doua versuri dintr-o alta piesa a sa. Odihnească-se în pace!


14 comments:

 1. Dumnezeu s-o odihneasca... Va canta pentru ingeri de acum....

  ReplyDelete
 2. La muzica populara sunt complet paralel.
  Odihneasca-se in pace!

  ReplyDelete
 3. cerul e fericit sa o primeasca...
  vazusem si eu stirea ieri...
  odihneasca -se in pace!

  ReplyDelete
 4. RIP.
  O veste sumbra pentru inceput de ssptamana... o voce calda si vesela... am indragit-o si mai mult de cand am vazut-o in filmul Veronica.

  ReplyDelete
 5. Dumnezeu s-o odihneasca. Nu sunt fana, dar incet incet mor valorile acestei tari

  ReplyDelete
 6. Odihnesca-se in pace. O fi un inger tare luminos....

  ReplyDelete
 7. Ramane un simbol al muzicii populare romanesti.Pe cat era de micuta atat era de vesela.Ingerii o vor primi cu bratele deschise.

  ReplyDelete
 8. Dumnezeu s-o odihnescă, a fost o cântâreață mare și o persoană cu suflet bun. RIP...

  ReplyDelete
 9. "Cine stă posomorâtă", ...exact "Fata nechii", "Mi-am făcut bundiţă nouă", "Azi am să-mi crestez în grindă"....astea imi ramân mie...exact cum spui tu. O mică...mare doamnă. Tare am iubit-o!

  ReplyDelete