Thursday, September 5, 2013

Apă, aer, soare, alergare și prietenii din umbră


Flori de câmp în vas de lut (foto personală)


Mai multe zile, adică până duminică inclusiv, voi fi la Constanța/Mamaia la Triathlon Challenge Mamaia 2013. Chiar dacă laptopul mă va insoți, tare mi-e teamă că va fi mai mult degeaba pentru că nu știu cât timp voi avea de el. Poate măcar să scriu câteva impresii să reușesc. 

Pe lângă participarea la Triathlon Challenge Mamaia 2013, care sper să fie cât mai OK, îmi doresc să folosesc la maximum timpul pentru relaxare și distracție, pentru plimbare, pentru plajă. Vremea se anunță acceptabilă pentru acest weekend așa că... 

Nu vreau să mă invidiați, nu vreau să mă urâți ci doar să mă iubiți, ca și până azi. Desigur, cei care mă iubiți. :)  

Știu că sunteți mulți prieteni ai blogului, unii din umbră, pe care probabil că n-am să vă cunosc niciodată. 
Mă refer la cei care îmi postați articolele, indiferent de ce natură ar fi ele (literatură, umor sau fotografie), pe site-ul meritacitit.ro. Pentru mine e o mare surpriză. Dacă pe la începuturile blogului postam eu însumi acolo unele articole, pe care le consideram că merită, de o bună bucată de vreme n-am mai făcut-o. Nu că unele articole n-ar merita, probabil, să fie acolo ci doar pentru că nu am mai avut nici timp, ca să fiu cât se poate de sinceră.  

De câtva timp observ că se ocupă de asta prieteni din umbră. Care găsesc că multe dintre articolele mele sunt demne de a fi popularizate.
Am fost mândră să constat azi că în ultimele 30 de zile nu mai puțin de 12 (douăsprezece) articole mi-au fost "urcate" pe merităcitit.ro.

Dragi prieteni din umbră, chiar dacă nu ne vom cunoaște niciodată, eu vă mulțumesc. 
Cum vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mă citiți.  

Sunt gata să plec. Nu puteam încă să plec fără să vă mărturisesc această mică bucurie. Înseamnă mult pentru mine. 

Să ne vedem cu bine! 



17 comments:

  1. Bravo, Elly! Se vede treaba ca meriti ... doar ca a trebuit sa vezi cu ochii tai.

    Iti doresc un drum lin si fara probleme, sa fii pe faza la Triatlon si sa te distrezi, sa te relaxezi ... si sa uiti de toate! (Bine, nu chiar de toate, de noi nu! :P)

    PS: Cum se numesc bunbisorii cei roz din vasul de lut? ... Tot ma chinui de cateva minute sa-mi amintesc, dar uite ce face batrantea din om :)) ...Curiozitatea asta :)

    Pupici multi, multi, multi! :* :* :* :* :*

    ReplyDelete
  2. Recunosc smerit că habar n-aveam de acest site, dar îmi alină tristeţea conştientizarea faptului că nici el nu mă ştie pe mine şi nici pe blogul meu. M-am uitat fugitiv pe el, n-am înţeles cine îl administrează, na-m făcut săpături, dar nu ştiu cât de vizitat este. Ar trebui să am şi eu prieteni din umbră, ca şi tine, dar sunt mult mai puţin popular. Tu îl ai pe vino-ncoace, eu îl am pe du-te-ncolo...
    Oricum, noi te iubim şi în timp ce tu fugi de noi, pardon, în cursă, chiar dacă folosim sau nu site-ul menţionat de tine.
    Explicaţia pozei m-a distrat, amintindu-mi titlurile date de unii pictori propriilor opere: "Gutuie, lămâie şi carte deschisă pe masă pătrată". :)
    Te aşteptăm cu premiul! Succes!

    ReplyDelete
  3. Sa ai zile insorite si..."succesuri"! Ca de prieteni vad ca nu duci lipsa.:)

    ReplyDelete
  4. Eu te iubesc si de la soare si din umbra. :) Desi nu ti-am urcat eu articolele acolo. E un semn de apreciere insa, dupa parerea mea si cine a facut-o nu a facut-o neaparat din prietenie, ci pentru ca tu CHIAR SCRII BINE!

    ReplyDelete
  5. Elly, pe tine te iubesc mai ales când ești la mare, la soare, unde ți-e bine, dar cred că știi deja asta, așa-i că știi?! ;)
    Sunt întru totul de acord cu spusele Danei, și nu e prima dată! :)
    Elly, baftă și vreme bună, dacă așa s-a anunțat, așa va fi!
    Și noi vom fi într-o scurtă vacanță, dar blogul de aceea-i blog, ca să ne aștepte, iar articolele pot fi programate, așa cum am făcut cât am fost în luna de vacanță, doar nu era să-mi rup din timpul de relaxare pentru scris. Sau îl lași la odihnă și gata! :))
    Îmbrățișări cu miile, hai, haide Elly! :P

    ReplyDelete
  6. Eu deja am inceput sa fac joc de glezne pentru maine! :)

    ReplyDelete
  7. Iti multumim ca ai butonul Merita Citit si iti uram multa bafta!

    ReplyDelete
  8. Eu te iubesc şi-ţi doresc zile frumose şi vreme bună!

    ReplyDelete
  9. Meriti! Distractie placuta la mare, relaxare cat cuprinde si vreme cat mai buna :) Si succes la alergat >:d<

    ReplyDelete
  10. Haide, Elly! Haide, Elly! :) Haide, castiga! Haide, distreaza-te! Esti la intalnire cu marea ta iubire: marea! :) Soare, parfum de sare, apa si veselie!
    Bafta! Sa fii in cea mai buna forma!
    Pupici cu drag!

    ReplyDelete
  11. vreme buna, relaxare, distractie si succes! sa le ai pe toate draga noastra, pt ca meriti! :) meriti citita, meriti admirata meriti! :)

    ReplyDelete
  12. Succes, Elly! Să ai parte de vreme frumoasă!

    ReplyDelete
  13. Merită citit! Cum meriţi tu fiecare reuşita. Succes! În tot ce faci, dar mai ales la triatlon.

    ReplyDelete
  14. Weekend placut draga Elly! Iti tin pumnii la competitie si iti doresc multa multa distractie, plaja si balaceala dupa ;)! Te pup! Abia astept sa ne povestesti dupa cum a fost.

    ReplyDelete
  15. Tot blogul tau meritacitit., Elly! Nici eu nu am fost, desi intru cateodata pe acolo.
    Mi se intampla des si mie sa ma intreb cine sunt persoanele care imi dau like articolelor, cine sunt cei care ma citesc, dar oricat am strigat, nu mi-au raspuns decat bloggerii pe care deja ii stiam din comentarii. :)

    ReplyDelete
  16. frumoasa ulcica cu flori de camp!
    petrecere placuta la Constanta si succes la triatlon!
    abia astept sa citesc cronica!

    ReplyDelete