Sunday, January 20, 2013

Disarm Me (With Your Loneliness)



Oricât ar părea de ciudat, nu mă trezesc in fiecare dimineață. Nu am cum mă trezi pentru că, de cele mai multe ori, dimineața mă găsește trează. Ca și acum. Cel mai adesea reușesc să inchid laptopul pe la ora 6,00 sau 7,00 ori poate și mai târziu, atunci când mă doboară oboseala. După maxim 2-3 ore de repaus sunt pregătită pentru o nouă zi.

Apoi, de abia în jurul prânzului deschid laptopul. Mă întâmpină un chip pe care, din prea mare obișnuință, nici nu-l mai observ. Dacă însă, printr-o stranie întâmplare ar dispărea, aș ști imediat. 
Nu știu la ce v-ați așteptat. Cine mă urmărește de mult timp își amintește, poate, că și la job mă întâmpina aceeași persoană, în altă ipostază însă. 

Ați ghicit. Sunt fan HIM. De peste 12 ani, de atunci de cand i-am descoperit pentru prima data.
Deci de pe desktop mă salută zilnic Ville Valo, sufletul acestei trupe:


Piesa care se aude pe fundal se numește Disarm Me, se găsește pe ultimul lor album, lansat în 2010 și înseamnă foarte mult pentru mine. Mai mult decât mi-aș dori...
Anul acesta, după o mică pauză, trupa va lansa un nou album. Știu, sunt chestiuni care mă interesează doar pe mine dar pentru cine vrea să mă cunoască, ele sunt importante fiindcă fac și ele parte din personalitatea mea.

Trebuie să vă spun că nu mi-a venit mie chef așa, deodată, să vă arăt ce am pe desktop. M-a rugat Alexandra și n-am putut-o refuza. Mai am deja o restanță pe care promit că o voi rezolva foarte curând.

Nu dau leapșa mai departe, adică nu nominalizez pe nimeni. Dacă cineva dintre cei care mă citesc are plăcerea de a o prelua totuși, mai ales că este extrem de simplă, este invitatul meu.




34 comments:

  1. Daca nu te iubeam destul, acu' e clar... ;)
    M-ai cucerit total! Cu totul... Him, Ville, rosu (in general nu-mi place culoarea, dar combinata cu acele versuri pe fundal, merge brici), melodia (n-o stiam), faptul ca stai treaza pan' spre dimineata...
    Da-ti-ar Dumnezeu sanatate, femeie frumoasa ce esti!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) La fel cum m-ai cucerit tu cu comentariul asta ;)
      Melodia e superba, stiu. Cred ca e cea mai frumoasa de pe ultimul album desi fiecare in parte e diferita de cealalta. Frumoase la fel, fiecare in felul sau. In ceea ce ma priveste, se schimba niste date... Poate curand n-o sa mai pot sta treaza...in acest fel :(

      Delete
  2. :)
    esti fan nu gluma!
    la mine destopul isi alege singur imaginea. e ca o surpriza zilnica....:)
    te pop si zi faina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. De cand am cumparat laptopul este singurul wallpaper pe desktop... Nu am de ce sa-l schimb. Eventual cu alta foto de-a lui Valo :)
      Merci, Geanina!

      Delete
  3. Nu pot sa spun ca HIM ma dau pe spate, dar au cateva melodii care-mi plac. Cat despre desktop, obisnuiam sa-mi pun poze de prin locurile pe care le-am vazut, insa, de-o buna bucata de vreme, am ramas la imaginea lui Iisus, surprinsa de la picioarele statuii din varful biserii Temple de Sagrat Cor, de pe dealul Tibidabo - Barcelona.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu trebuie sa te da pe spate. Ma dau pe mine si mi-e de ajuns ;)
      Nu de asta am postat melodia ci ca sa vedeti ce-mi place mie... :)

      Delete
  4. Desi in adolescenta acultam muzica rock, uite ca HIM mi-a scapat. Nu stiu de ce...
    E frumos ca ai ramas consecventa muzicii preferate atunci, eu am schimbat stilul...cand am simtit ca nu ma mai reprezinta.
    Cat despre desktopul meu, la PC nu am nimic pe el pentru ca nu vrea sa se seteze nimic. Pe laptop insa am o imagine foarte draga mie cu portul Dubrovnik vazut de pe zidurile orasului. Fotografia imi apartine si o stii si tu ca am folosit-o si in articole, dar am postat-o si pe facebook.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar de tot ti-au scapat? Ma mir. Acum multi ani, cand exista Atomic erau destul de difuzati. Sau la dedicatii foarte ceruti :)
      Eu sunt de-o fidelitate exagerata. In orice aspect al vietii. ;)

      Delete
  5. Acum câţiva ani eram şi eu fană Him. Îl adoram pe Ville Valo şi visam să-l întâlnesc. Acum nu mai sunt chiar fană, dar tot îi admir vocea şi îmi plac anumite melodii. Mulţumesc pentru răspunsul la leapşă.
    Duminică plăcută!

    ReplyDelete
    Replies
    1. L-am si vazut. La Artmania, in 2006, unde am tinut neaparat sa fiu prezenta. Si unde nu-ti spun cat de greu a fost...dar ca orice fan... :)
      Pentru putin, Alexandra! Merci!

      Delete
  6. Nu pot sa zic ca sunt fan, dar sunt cateva melodii care imi plac mult. Duminica placuta Elly!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi place tot ce canta. E singura trupa a carei muzica imi place in totalitate. Merci, Larisa!

      Delete
  7. Mai ascult cand si cand HIM. Si nu cred ca e cazul sa spui ca lucrurile astea te intereseaza doar pe tine... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucura faptul :)
      Adevarul e ca n-am vrut sa se creada ca v-as baga pe gat muzica care imi place mie. Era doar ceva ce avea legatura cu imaginea de pe desktop. Lamuriri, cred eu, necesare :)

      Delete
  8. Eu nu am ascultat până acum nimic de HIM...
    Îmi place desktop+ul tău şi ochii băiatului...
    Seară frumoasă, Elly!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Are unii dintre ochii cei mai frumosi pe care i-am vazut vreodata. Dar nu de asta imi place muzica lor. Asta e ca un bonus :)
      Ma bucur ca-ti place. Merci mult, Anastasia!

      Delete
  9. Pa an nu demult aveam si eu desktop-ul personalizat, acum am doar ce am primit de la taica Bill , albastrul de Win 7 :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) E bun si ala! Daca te multumeste, nu-i nicio problema :)

      Delete
  10. da, chiar are un chip frumos. Si cred ca e prima data cand ascult o piesa Him . Oricum, eram in cautare de noutati pentru mp3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. S-a mai schimbat intre timp...foto de pe desktop e de ani buni. Dar intr-adevar, este un barbat de-o frumusete speciala, cu niste ochi verzi deosebiti.
      Ma bucur ca ti-am dat o idee de muzica de ascultat. Au muzica foarte frumoasa.

      Delete
  11. la mine desktopul isi alege singur imaginea asa ca...
    nu am mai ascultat de mult,tare de mult HIM,probabil ca intre timp m-am mai "cumintit"...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Muzica lor nu e rebela...cred ca e chiar prea asezata pentru stilul rock. ;)

      Delete
  12. Piesa asta este absolut superba.. Uitasem de HIM, pentru ca nu am mai auzit de ceva vreme de ei...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu, Adriana. Asa o percep si eu. Ma bucur ca-ti place. :)

      Delete
  13. E prima data cand ascult HIM - cred! Ups! Oricum, nu imi amintesc sau am ascultat si nu stiam pe cine ascult :) Imi place stilul si imi place destul incat sa cercetez ce are youtube cu si despre HIM :)

    La ce ma uit cand deschide ochii PC-ul?! La un dreptunghi bleu cu exact... imediat iti scriu... 9 iconite permanente. Asa ca evit sa "capturez ecranul" - poate il sparg, ca tocmai bate pasul pe loc PC! - si sa pacalesc oamenii :)
    Zi frumoasa sa ai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper ca ai si studiat putin si nu ai ramas dezamagita.
      Sigur nu stiai pe cine asculti desi ei nu sunt ceea ce se cheama o trupa comerciala. Nu sunt pe toate ecranele exact din acest motiv.
      Inteleg ca in ultima vreme te-ai mai impacat cat de cat cu PC-ul...:) Si nu vrei sa-l superi ;)

      Delete
  14. Am ascultat si eu intr-o perioada cateva melodii. Nu pot spune ca nu mi-au placut, dar nici nu m-au dat pe spate. Pur si simplu nu sunt genul meu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu, Vienela. De aceea exista atata muzica si atatea genuri. Pentru absolut toate gusturile :)

      Delete
  15. Am ascultat cateva melodii, insa nu toate sunt pe placul meu ;)) dar cea aleasa de tine este :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici nu trebuie :) Chiar ma mir cand ceva ce-mi place mie mai place si altcuiva fiindca am gusturi mai neobisnuite. Ma bucura ca asta iti place :)

      Delete
  16. Wau... nu am mai ascultat demult HIM. Ii aveam pe repeat in liceu... Multumesc pentru melodie, brings a nice touch to my playlist. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bine ai venit pe aici!
      Ma bucur ca ti-a placut :)

      Delete
  17. Foarte frumoasa piesa. Recunosc ca nu sunt o fanna inraita a muzicii rock, dara asta imi place. Sa nu te supwri daca nu preiau lepse. In general am putin timp si apoi nu am conexiune buna la net sa pot intra pe multe bloguri. :) Nu le putem avea pe toate.
    Iti doresc o seara frumoasa si melodioasa, Elly!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E o piesa foarte frumoasa si n-o postam dar pentru cine s-ar fi mirat putin de ce stau pe desktop cu imaginea unui barbat am vrut sa constituie un fel de explicatie :) Ma bucur ca ti-a placut.
      Nici nu trebuie sa o preiei. Nu imi place sa le perpetuez. Le primesc pe cate una, care mi se pare mai simpatica, dar rar si pentru ca sunt momente cand nu pot refuza :)
      Chiar am fost surprinsa ca a fost preluată de catre unul dintre prietenii mei din blogosfera si a rezultat un articol foarte frumos.
      Asa este, nu le putem avea pe toate :)
      O seara minunata sa ai, Gabriela!

      Delete