Monday, February 4, 2013

Mulțumiri pentru înțelegere!


Foto personala - 19.08.2012

Iata ca dupa weekend-ul trecut, in care am avut foarte multe probleme personale, a venit o zi de luni in care am reintrat in ceea ce se cheama "campul muncii".
A fost luni, 28 ianuarie acea zi. Am un nou job, dupa o perioada de o jumatate de an de pauza.
Totul ar fi fost bine dar n-a fost chiar asa. Programul meu de lucru e ciudat. E un program in care stiu cand ma duc acolo...insa nu stiu cand plec de acolo. Doar asa, cu oarecare aproximatie.

Luni am ajuns acasa la ora 18,50.
Marti ceva mai tarziu, trecuse de ora 19,00 putin.
Miercuri...deja nu m-am mai mirat cand am plecat de acolo la 18,25...si pana acasa...s-a mai adaugat aproape o ora.
Joi cam la fel, am si facut fotografiile prezentate vineri, la reflexii. Vineri nu cred ca mai vreti sa stiti la cat am ajuns acasa. Tot cam asa. 
Am lucrat pana si sambata, si n-am reusit nici sa dorm in noaptea dinspre vineri spre sambata. Cred ca de prea multa oboseala. 

Sambata, foarte devreme, am publicat editia a cincea a Happy Weekend...si am lasat lucrurile sa curga de la sine. 
Va aduceti aminte, cei care participati, ca v-am anuntat care a situatia, sperand sa ma bucur de intelegerea voastra. Ceea ce s-a si intamplat.

Probabil ca situatia se va repeta in fiecare sambata. Desi oficial nu se lucreaza, neoficial da. Sambata de sambata, uneori poate si in vreo duminica. Am insa speranta ca ma veti ierta ca sunt ceva mai absenta in ultimul timp de pe blog, de pe bloguri. Am incercat sa recuperez in weekend ceea ce aveam de recuperat. N-am reusit chiar 100%, mai am vreo 3 "datorii" lasate pe ziua de azi. Pe seara zilei de azi.

Ceea ce trebuie sa stiti este ca totul se intampla din motive obiective iar situatia va reintra in normal, caci ma voi organiza mai bine. Sunt silita de imprejurari.
Va multumesc din suflet pentru intelegere!




31 comments:

  1. Nu trebuie sa te scuzi, Elly. Fiecare dintre noi are propria viata, probleme se ivesc la fiecare pas, programul poate fi uneori obositor si prea incarcat, asa ca ne putem intelege unii pe altii. Eu ma bucur mult pentru tine. Chiar daca nu mai ai la fel de mult timp liber, faptul ca ti-ai gasit un loc de munca este foarte important. Iti doresc bafta multa!

    ReplyDelete
  2. Categoric, nu trebuie sa te scuzi! Cred ca nu e cineva care sa nu inteleaga ca viata - in real nu in virtual - are prioritate! Cel putin, asa trebuie sa fie! Din luna Martie si eu voi disparea (si mai mult) din virtual dar nu as vrea sa nu las blogul sa moara :)
    Asadar, nu m-am inselat prea mult cand intrebam - in gluma! - daca esti angajata sau luata ca sclava :) E important un loc de munca - foarte important! - iar daca iti si place ceea ce faci e excelent! Important - in mintea mea - este, totusi, sa iti placa ceea ce faci! Pe de alta parte - tot dupa mintea mea! - as zice ca nu merita ca tot timpul sa fii la munca, si aceasta nu pentru ca vei neglija blogul ci pentru ca risti sa iti dai viata peste cap - mai ales ca lucrurile se pot schimba de la o clipa la alta in viata personala si vei dori mai mult timp pentru tine... Dar acum esti la inceput si, poate, de aceea stai asa mult la munca. Sper ca salariul este unul pe masura - desi... deduc ca nu va sunt platite zielele de Sambata in care lucrati... Poate vei primi, totusi, "libere", in compensatie... No! Ma invart in jurul cozii! O fac pentru ca am sentimentul ca esti usor nemultumita... Iti doresc bafta! Cat de multa! Sa se imbunatateasca lucrurile!
    O zi usoara sa ai! O saptamana cu spor! Si... nu da tot ce poti de la inceput pentru ca vor pretinde tot mai mult - pentru ca asa se intampla tuturor celor dedicati! Iar tu - cel putin dupa cum am vazut ca tii la ceea ce faceai cand aveai mai mult timp pentru blog - esti intre cei care se dedica trup si suflet!
    Succese!

    ReplyDelete
  3. Ei, Elly, e bine că ai din nou de muncă, dar e îngrijorător programul pe care îl ai acolo. Economisește-ți forțele, ai mare grijă !
    Sănătate și spor la lucru !
    O săptămână ușoară îți doresc !

    ReplyDelete
  4. Programul draconic pe care îl avem majoritatea în ziua de azi ne obligă să ne drămuim cu grijă forțele. Cu blogul nu-ți face griji, dacă prietenii nu te înțeleg atunci când nu ai timp sau simți că nu mai poți, înseamnă că nu-ți sunt prieteni și nu ți-au fost niciodată. Ca și Diana, mă voi retrage în momentul în care va trebui să mă ocup intensiv de pregătirea fetei mele pentru intrarea la liceu, eu fiindu-i profesor la proba vocațională. Dar blogul meu rămâne acolo, și întâlnirile, chiar dacă mai rare, tot vor avea loc, deoarece sunt clipe apropiate sufletului și au loc între noi, atâția câți am înțeles că aceste relații contează și pun bazle unor prietenii frumoase.
    Spor la muncă și relaxează-te cât poți! O săptămână cu parfum de fericire! :)

    ReplyDelete
  5. Bună Elly!
    Îți doresc o săptămână ușoară și plină de surprize plăcute!
    Cu drag!

    ReplyDelete
  6. Bine ma Elly, o sa te cred, nu am incotro! Glumesc, evident! :))
    O saptamana faina sa ai!

    ReplyDelete
  7. La fel si eu iti doresc o saptamana fara agitatie prea mare ,fiecare dintre noi avem activitati fara de care nu se poate .
    Numai bine si spor maxim!

    ReplyDelete
  8. Eu stau acasa si nu reusesc sa fac ceva:). Bine ca esti sanatoasa!
    Multa sanatate si fericire iti doresc!

    ReplyDelete
  9. nu-ti face griji Elly,te inteleg...eu lucrez asa de ani de zile,zilnic ajung acasa in jur de ora 8 seara si in w-end-uri lucrez de ,ulte ori de acasa sau din firma...
    e adevarat ca am obosit dar intr-un anume sens blogul m-a echilibrat si in timp mi-am format acest ritm de viata...
    tu vii dupa cateva luni cand ai fost,ca timp,mai relaxata,inteleg ca iti este greu dar vei gasi la randul tau modalitatea de ate echilibra...e important sa ai un job,asta e realitatea...
    ai grija sa tii stresul cat mai departe de tine...bafta si nu-ti face griji,nici unul dintre noi nu se va supara daca vizitele tale se vor imputina...
    o saptamana usoara iti doresc,pup!

    ReplyDelete
  10. Sanatate multa si putere ;-) Ai sa te obisnuiesti si nu o sa ti se mai para greu, asa ne merge la toti care lucram :-) Macar tu ai parintii acasa, care fac cumparaturi si se ocupa de treburile casnice si curte-gradina... Asa ca, fiecare intelege! Nu e nevoie de scuze... nu asteapta nimeni asa ceva. Ne bucuram ca ai un job si eu personal sper ca dupa ce va trece perioada de acomodare, sa ai satisfactii si sa ne pivestesti si noua despre noile tale experiente. Mult succes!

    ReplyDelete
  11. Nu e nevoie sa te scuzi Elly, este normal. Noi tot aici ramanem. Cat despre munca, o sa te obisnuiesti cu timpul, o sa iti intri in ritm dupa o perioada. Bine, nici sa muncesti in exces si peste program nu e ok, asa ca ai grija!
    Mult succes!!

    ReplyDelete
  12. Bine ca e asta si nu altceva. Era mai rau fara job, zic eu!

    ReplyDelete
  13. Iti doresc mult succes!
    te pup!

    ReplyDelete
  14. În primul rând, felicitări ăentru noul tău job!
    Sper să ţi-l păstrezi atâta timp cât doreşti.
    Nici nu se pune problema să-ţi ceri scuze!
    Chiar dacă nu intervenea problema cu jobul,
    ca oricine altcineva, aveai tot dreptul să
    te ocupi de blogul tău când şi cum vrei.
    Succes, Elly!

    ReplyDelete
  15. Orice inceput este greu... noi suntem aici...:)

    ReplyDelete
  16. Sa ma bucur pentru tine sau sa te compatimesc? dar daca zici ca e o luminita la capatul tunelului e bine, o sa ai timp sa te si relaxezi.Daca exploatarea asta devine o obisnuinta sper ca o sa-i pui punct inainte de a te epuiza.Nu ma dau in laturi de la ore suplimentare cand e o urgenta dar nu suport ca urgenta sa devina o rutina.BAfta!!!

    ReplyDelete
  17. Hmm... Eu am lipsit juma' de an, deci cred ca te-am luat! :))
    Mult succes la noul loc de munca si sper ca apele sa se limpezeasca in curand si sa ai parte de un program ... normal de lucru...
    Zi frumoasa sa ai!

    ReplyDelete
  18. Cand ai timp si poti:) Pe noi tot aici o sa ne gasesti, asteptandu'te :)

    ReplyDelete
  19. Nu trebuie să te scuzi faţă de noi.
    Din câte văd, programul tău e categoric mai rău decât la închisoare. ;)
    Sper să găseşti timp şi pentru odihnă, şi pentru alte activităţi.

    ReplyDelete
  20. Uite ce te framanta pe tine!Am inteles toti ca ai o perioada mai grea.Daca poti sa raspunzi bine.daca nu nu.Sa-ti fie tie bine,ca vei recupera pe parcurs.Cred ca aici se pot vedea cei care-ti sunt aproape.

    ReplyDelete
  21. Ordinea fireasca ar fi: 1) Viata personala; 2) Blog. Nu invers. :)
    Asa ca e perfect normal sa te ingrijesti de tine, familie, job etc. si abia apoi sa-ti faci timp, daca mai ramane, si pentru blog.
    Cel putin eu asa fac si mi se pare de la sine inteles lucrul asta, motiv pentru care (macar din partea mea) nu aveai pentru ce sa-mi multumesti. Te-ai comportat normal.
    Ma bucur ca ai job, dar...suna nasol programul ala. :(

    ReplyDelete
  22. Te inteleg foarte bine ! Ma bucur ca totusi mai ai timp sa privesti in jur si sa mai faci cate o fotografie!
    Poate acum este mai incarcat programul pentru ca esti la inceput, dar daca continua asa... nu stiu...o sa vezi tu daca rezisti in ritmul acesta (nu ma refer la timpul ramas pentru blog!)!
    Te imbratisez si-ti sunt alaturi !

    ReplyDelete
  23. Elly, intr-adevar o sa ne lipsesti si cu atat mai mult cu cat ai anuntat toti cred ca dorim sa ai succes, un loc de munca e binevenit oricand si e normal ca nu mai ai timp sa te focusezi pe blog.
    Iti urez putere de munca si norocul de a avea un mediu atractiv la job.
    Succes

    ReplyDelete
  24. Programul este foarte incarcat, dar conteaza ca iti place, ca te simti bine atatea ore printre acei oameni. Iti doresc mult succes, Elly. :)

    ReplyDelete
  25. Nu trebuie sa te scuzi, te intelegem foarte bine. Probabil ca oricare dintre noi ar proceda la fel in aceeasi situatie. Pana la urma, blogging-ul e un hobby, o pasiune. Nu te obliga nmeni sa faci ceva cand nu ai timp sau stare pentru asta. :) Sper sa iti mearga bine si sa intri pe un fagas normal... :)

    ReplyDelete
  26. Eeeeeeei asa da! ma bucur ca s-a rezolvat! ca ai rezolvat! :) sigur a meritat asteptarea! :) sa ai putere de-acum, sa rezisti si sa te bucuri! :)

    ReplyDelete
  27. Elly, important e sa-ti placa ce faci! Tu stii limitele si la ce compromisuri esti dispusa - in functie de imprejurari
    Chiar nu cred ca blogul e la fel de important precum un job- iar mai important in nici un caz din moment ce nu-ti asiguri existenta din el
    Succes!

    ReplyDelete
  28. Servici uşor şi putere de muncă, dragă Elly! Îţi doresc să fii bine! :-)

    ReplyDelete