Sunday, June 30, 2013

Exact ca Matrioșka!


O ador pe Matrioșka, păpușa rusească ce ascunde în ea alte și alte păpuși aproape identice dar tot mai micuțe.
N-am o colecție, cum am văzut că mai au oamenii ci am doar una și mi-e tare draga mai ales că ea însăși a fost un cadou surpriză, adus chiar de la mama lui, adică din Moscova.

Matrioșka mea
Când scriam că un cadou trebuie să fie o surpriză nu exageram deloc. Ador surprizele și știu că majoritatea oamenilor gândește la fel.  Cele mai frumoase cadouri au fost cele care m-au luat prin surprindere și nu au fost cadouri foarte scumpe ci doar care au ghicit o nevoie a mea sau m-au fermecat prin calitățile lor

De exemplu acum cațiva ani am primit un telefon mobil, cadou la care nu ma așteptam. Am mai primit unele parfumuri care s-a întâmplat să îmi placă pe lângă altele cu care nu m-am împăcat deloc. Totuși, parfumurile nu se fac cadou, am mai spus-o și o repet. La fel ca și cosmeticele sau obiectele de îmbrăcăminte. Adică se pot face dar nu in sensul de cadou surpriză. În niciun caz! Ca și cadouri surpriză am mai primit bijuterii: inele și brățări din aur sau argint. Și aici e o problemă cu potrivirea la gusturi... 

Acum două zile, vineri dimineața, puțin după ora 8,00 am fost din nou surprinsă. Dar surpinsă-surprinsa, nu așa oricum.
Tocmai mă ocupam de o mică ființă blănoasă din curtea mea când m-am trezit cu mașina unei firme de curierat la poartă. Instantaneu mi-am dat seama că fusesem și sunată, cu siguranță, dar telefonul era singurel prin casă. 
Mare mi-a fost mirarea când am văzut cutia care sosise.


Am semnat de primire și am fugit s-o deschid. În cutie o altă cutie aurie cu o fundă superba dar și un plic cu o felicitare și o carte de vizită cu mesaj special. Deși acum știam de unde veneau cutiile, surpriza încă persista. 


Am tras cu milă legătura cu fundă aurie și înăuntru am dat peste un alt pachet micuț, la fel de frumos ambalat, în care bănuiam din nou o cutie dar și de o carte ca o bijuterie, în format de lux. Perfect! Exact ca în cazul păpușilor rusești. Cutie, în cutie, în cutie. :) 



Am desfăcut cu altă grijă și micul pachet în care, într-o cutiuță mică se afla ceea ce vedeți. Un USB Flash Drive de 4 GB, breloc, personalizat cu numele meu.



Nici nu vă imaginați ce plăcere mi-a făcut cadoul complet neașteptat. Un cadou cu o prezentare specială, de lux, și ce e și mai important, foarte util. Aveam mare nevoie de un memory stick USB. Numai faptul că îmi drămuiesc fiecare bănuț m-a împiedicat să mă hotărăsc mai repede pentru unul.

Mulțumesc din toată inima iLUX, oamenilor minunați din spatele unor astfel de cadouri inspirate, surprinzătoare!

 "Îți mulțumim că ai complotat alături de noi în luna surprizelor. După faptă și răsplată, așadar ți-am complotat o surpriză. O vară minunată și plină de surprize.  Echipa iLUX" 

Frumoase cuvintele de pe cartea de vizită atașată. Nu-i așa?



24 comments:

  1. Superb cadoul!
    Au un bun gust deosebit cei de la ILUX !
    Chiar m-a impresionat stilul de prezentare! Daca pe tine te-a impresionat stick-ul pe mina ma dat gata cartea (agenda?) sau ce o fi... Este foarte frumoasa!
    Sa te bucuri din plin de ele draga mea draga! :))
    pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stilul celor de la iLUX este chiar fara cusur, Minnie. M-a impresionat si cartea la fel de mult, este o adevarata bijuterie, tiparita in conditii de exceptie, cu citate din scriitori importanti, cu ilustratii pe fiecare pagina. Este chiar o carte adevarata, de colectie insa, adica de lux. Stii ca imi place sa scriu pe blog despre lucruri de calitate, despre initiative deosebite, despre ceva ce merita.
      Multumesc mult, draga mea! Te pup si eu :)

      Delete
  2. Ai renunţat la chesria aceea colocvială de sfârşit de săptămână!

    ReplyDelete
    Replies
    1. La ce te referi?
      La Happy Weekend? A fost ieri :)

      Delete
  3. Felicitări, să te serveşti de ele cu zâmbetul pe buze!

    ReplyDelete
  4. Am mai citit un articol de genul asta si mi-a placut la fel de mult! Foarte inspirati cei de la ilux!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Da, stiu unde ai citit. Ni s-a facut deodata frumoasa surpriza, pare-se :)
      Multumesc, Dana!

      Delete
  5. Chiar cred ca a fost o surpriza placuta.
    Succes... si pe mai departe la cat mai multe cadouri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, Anca, chiar surpriza si chiar foarte placuta :)
      Multumesc :)

      Delete
  6. Intr-adevar inspirate cadourile lor si utile. Cartuile de gen imi plac mult. Ii scriam Vienelei ca am primit de la o prietena o cartului cu citate "Carnetelul celei mai bune prietene". Il am si acum, il port cu mine in geanta peste tot. Te felicit pentru cadou, sunt invidioasa pe sticul personalizat, dar nu in sensul negativ;).
    Te pup si te imbratisez!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca si eu port in geanta, oriunde as merge, carticica de la iLUX, desi nu m-am indurat inca sa notez ceva in ea. Imi este mila sa o stric...
      Ma bucur pentru tine, Elly, atat pentru cadouri, cat si pentru faptul ca esti apreciata de catre prietenii nostri dragi de la iLUX.

      Delete
  7. Dupa cat muncesti,alergi,scrii,cred ca meriti din plin aceste mici atentii.Eu iti doresc sa castigi la loto,un premiu mare,dar trebuie sa joci.Eu nu joc,dar as vrea sa castig.Esti o fata tare de treaba ,dupa mine, trebuie sa ai numai bucurii.Te pup

    ReplyDelete
  8. http://abbilbal.blogspot.ro/2013/06/altfel-de-maci.html

    ReplyDelete
  9. Cum sunt unii rasfatati cu sofisticaturi!:) Dar si merita!Sa te bucuri de darul primit si sa ai parte de cat mai multe cadouri surpriza!

    ReplyDelete
  10. Hihi! Tare faina surpriza! Si eu eram curioasa: oare ce o fi in pachetel.:))
    Sa te bucuri de cadou!!!
    Pop!

    ReplyDelete
  11. Mi-a plăcut mult și cadoul Vienelei, îmi place mult și al tău. Bravo Elly, ești prețuită și mă bucur, pentru că meriți! Să știi că eu am primit nu unul, ci trei parfumuri luna trecută și toate-mi plac, hahahahaha! Le-am fotografiat, o să le vezi la Reflexii, așa că ai încredere, Elly! Sincer-sincer, ai avea încredere într-un parfum trimis de mine, ca să dau un exemplu?! Acum e acum! O zi perfectă îți doresc! :)

    ReplyDelete
  12. Sa-l folosesti cu placere! Frumoasa surpriza si mai ales extrem de frumos ambalat totul.
    App de Matrioșka, si eu le ador! Am si eu una, dar din pacate a ramas in Romania.
    Zi frumoasa sa ai Elly si la cat mai multe astfel de cadouri!

    ReplyDelete
  13. tare frumoasa surpriza! ma bucur mult ca ti s-a intamplat! chiar de lux! :) sa le stapanesti voioasa! :)

    ReplyDelete
  14. Cred ca orice cadou este frumos, insa cel care vine pe neasteptate este ca o marturisire ca cineva te-a tinut minte. Sa te bucuri de ele.

    O saptamana faina.

    ReplyDelete
  15. Ce frumos... o surpriza speciala pentru un om special...

    ReplyDelete
  16. Foarte frumos cadoul primit :) Il meriti, felicitari >:d<

    ReplyDelete
  17. Cadoul a fost unul adevarat, ca mod de prezetare si continut. E ceva ce iti face bine la suflet si incanta ochiul. Sa te bucuri de el pentru ca il meriti!

    ReplyDelete
  18. WOW! Imi doresc si eu o astfel de papusa.

    ReplyDelete